Festival Inclusieve Politieke Cultuur

Op 11 juni vond het eerste Festival van de Inclusieve Politieke Cultuur plaats. Hier kan je een verslag vinden van twee bezoekers en binnenkort verschijnt een aftermovie. Heb jij foto’s gemaakt? Stuur ze naar daaromdoenwijdit@gmail.com

Het doel van het festival was: het in de praktijk brengen van een meer inclusieve politieke cultuur in Nederland. Samen zoeken, ervaren en kleine stappen zetten. Was jij erbij? Laat dan vooral weten wat je er van vond!

De doelgroep bestaat uit actieve politici en betrokkenen die zich in en om de politiek heen bewegen. Daar ligt de sleutel om de politieke cultuur in Nederland te veranderen. Ook na 11 juni gaan wij door. Wil je aangehaakt blijven, laat het ons weten. Alleen met een steeds groter wordende groep kunnen we een cultuurverandering in gang zetten.

Was je er niet bij op 11 juni? Hier kan je nog terugvinden wat er te doen was om een indruk te krijgen van de dag. Het plan is in het najaar opnieuw een activiteit te organiseren waarbij we elkaar kunnen ontmoeten en aan de slag gaan met het onderwerp. Tot die tijd verschijnen er geregeld interviews met politici op deze site.

#daaromdoenwijdit