Het Grote Niet-Debat 2017

Het Grote Niet-Debat 2017

Op 22 februari organiseren wij Het Grote Niet-Debat, in navolging van het succesvolle Festival van de Inclusieve Politiek van afgelopen juni (klink hier voor een sfeerimpressie).

Het Niet-debat is een avond die niet bestaat uit discussies of hakketakken. Waarmee we willen laten zien dat politiek constructief kan zijn, juist in tijden van verkiezingen. Het niet-debat betekent: niet etaleren van standpunten, niet winnen en niet verliezen. Kortom, dit is niet een debat.

Jan Terlouw’s oproep voor een vertrouwensdemocratie vond links, rechts en in het midden veel gehoor. Een oprecht verhaal vanuit het hart en uit het hoofd. Wij vragen politici vanuit het hart en uit het hoofd te spreken over ‘wat is jouw touwtje uit de brievenbus?’. Om vervolgens met andere politici en bezoekers van de avond in gesprek te gaan over een inclusieve politiek, bedreven vanuit hart én hoofd.

De avond vindt plaats op 22 februari om 19.30 uur in The Bazaar of Ideas in Den Haag (op 2 minuten lopen van Station Holland Spoor). Zet jezelf hier op aanwezig via het Facebook-event.
Ilco van der Linden, PvdA lijst nr. 19 en bedenker van o.a. Bevrijdingspop en Dance4life is één van de andere deelnemende politici.

Categorieën:Het Grote Niet-Debat 2017, Uncategorized

Ayla Schneiders

Statenlid D66 Provincie Utrecht - Student Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs HU / UU - Afgestudeerd toneelschrijver HKU