Jozien Horjus

Ik ben Jozien Horjus (1990), en na een studententijd in Leiden woon ik sinds 2013 in Utrecht. Met een bachelor Politicologie (Universiteit Leiden) en een master Bestuurskunde (Erasmus Universiteit Rotterdam) op zak, werk ik als consultant in het publiek domein (BMC).
Mijn interesse in de politiek werd al vroeg opgewekt doordat mijn vader bij het avondeten lange verhalen hield over wat er allemaal mis is in de maatschappij (sorry pap). De problemen die ontstaan als het politieke domein telkens meer gepolariseerd raakt herken ik dan ook. Daar moet wat aan veranderd worden! Met een pragmatische insteek als de mijne is de keuze om dan ook zelf bij te willen dragen aan deze verandering niet meer dan logisch. Een politiek waar menselijkheid centraal staat, daar ga ik voor!

 

Categorieën:Wij zijn

Ayla Schneiders

Statenlid D66 Provincie Utrecht - Student Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs HU / UU - Afgestudeerd toneelschrijver HKU