Uitnodigingen de deur uit!

Precies een jaar geleden schreven Has Bakker en Jeroen den Uyl een opinie voor Trouw “Geef ook politici de kans om te leren van fouten” was de titel. Het artikel riep veel reacties op en daarop besloten Has en Jeroen in september een bijeenkomst te organiseren. In hun netwerk verspreidde zij de oproep op zoek te gaan naar manieren om ‘de politiek’ meer inclusief te maken.

Nu, inmiddels drie bijeenkomsten en vele ontmoetingen verder staat op 11 juni het eerste Festival van de Inclusieve Politiek gepland waar we graag met u verder op zoek gaan en werken aan een meer inclusieve politieke cultuur.

Bent u politicus, griffier of werkzaam in en om het openbaar bestuur, wees dan van harte welkom en meld je aan.

#Daaromdoenwijdit

 

Categorieën:Artikelen

Ayla Schneiders

Statenlid D66 Provincie Utrecht - Student Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs HU / UU - Afgestudeerd toneelschrijver HKU