Ayla Schneiders

Mijn naam is Ayla Schneiders (1989) en ik woon sinds 2007 in de stad Utrecht. In 2011 heb ik de opleiding tot toneelschrijver afgerond aan de Hogeschool voor de Kunsten. Sinds 2013 studeer ik aan de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs aan de Universiteit Utrecht.

Sinds maart 2015 ben ik Statenlid voor D66 in de Provincie Utrecht en daarvoor was ik jarenlang actief bij de Jonge Democraten. In politiek is verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid van groot belang maar dit komt soms in het geding. Ik wil me graag inzetten voor een meer inclusieve politieke cultuur waarbij ruimte is voor onze democratische waarde en verschillende wereldbeelden zonder dat het afdoet aan de werkcultuur. Creativiteit, innovatie en progressief denken zijn van groot belang in onze politiek, daar moet ruimte voor zijn.

 

Categorieën:Wij zijn

Ayla Schneiders

Statenlid D66 Provincie Utrecht - Student Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs HU / UU - Afgestudeerd toneelschrijver HKU